Hålla kolla på anteckningar

Kalender

Det finns anledningar att fundera på vår digitala värld kontra den analoga, hur kommer framtiden att se ut och hur håller vi koll på till exempel våra anteckningar som vi gör. Man kan fantisera om hur det kommer att se ut och vem vet, kanske blir det så att vi har en liten hårddisk inmonterad i vår hjärna där vi lagra allt och kan projicera det på en platta av något för oss nu okänt material.

Idag så brukas både analogt och digital form av anteckningsformer, några använder sig av anteckningsbok för att skriva ner information medans andra använder sig av surfplatta eller sin smarta mobiltelefon. Det finns dock en charm att skriva ner i en kalender eller anteckningsblock med en helt vanlig penna. Att bläddra genom tidigare kalendrar för att se vad man gjorde samma dag för tre år sedan. Att kunna skissa och rita ner lite av sina funderingar blir ju lättare med papper och penna än med en surfplatta. Sedan har ju datorer sina fördelar, helt klart.

Nu mer så kombinerar man både och, det finns bra appar som du kan använda dig av i din planering i kombination av helt vanliga analoga anteckningsblock. Inget som hindrar utvecklingen och vem vet hur det kommer att se ut om ett par år. Vi fortsätter säkert med papper och penna och i kombination med IT utvecklingen så kommer det garanterat smarta lösningar som vi kommer att få nytta utav. Med den takt utvecklingen har gått hittills så är vi övertygad om att bara inom ett par år kommer vi att se en väsentlig skillnad på hur vi använder saker och ting. Om det blir bra eller dåligt, ja det är du som avgör.