Lätt att äga och avveckla företag

Har du en dröm om att äga ett företag? Låt den förverkligas – idag är det lättare än någonsin att starta ett företag, och ännu lättare att äga ett företag utan att du själv behöver starta upp verksamheten från grunden. På bolagsplatsen.se kan du söka efter olika företag som är till salu.

Det är många som stannar vid drömmen om ett eget företag i tron om att det är mer komplicerat och tidskrävande än vad det ger i värde tillbaka. Tack vare många smidiga tjänster som hjälper dig med avveckling och likviditet kan du vara trygg med att starta upp din verksamhet, eftersom det idag är så enkelt att avveckla bolaget via en extern part.

Om du känner att det här med företagande inte är något för dig, eller att du gjort vad du kan för verksamheten, kan du likvidera bolaget via ett annat företag. Det innebär att du säljer ditt bolag och låter nästa ägare sköta likviditeten. Du behöver själv stänga ner bolagets verksamhet, men slipper ta hand om likvidationen, så vid tillfället för försäljningen ska alltså bolaget endast finnas till på pappret. På likvidationer.se kan du snabbt och enkelt få hjälp med likvideringen. Det är en mycket enkel lösning som frigör dina pengar på bara några dagar. Genom att anlita ett serviceföretag för avvecklingen slipper du själv ta hand om juridiska och ekonomiska uppgifter. Det sköts då av erfarna medarbetare som har den kompetens som krävs för att snabbt och effektivt ser till att likvidationen går igenom. Deras intention är inte att driva det vidare, så därför krävs det att du stänger ner verksamheten innan du säljer det vidare för avveckling.